Cube LTD SL 29 Blackline 21"

Cube LTD SL
€1.539,00

Reserveren nu mogelijk!

Het is bij dit model mogelijk om de fiets te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer de fiets voor u gereed staat. Reserveer direct

Reserveren

Specificaties


Jaar 2017
Merk Cube
Wielmaat 29


Beschrijving


Als beste in zijn soort heeft de LTD SL een kwalitatief hoogwaardig aluminium frame en eersteklas componenten die jarloerse blikken bij je fietsmaten zullen ontlokken. Ideaal voor de licht ervaren/ervaren fietser. Deze fiets, zoals te verwachten bij een compromisloze aanpak, biedt absoluut niets dan het beste op de trails. 

 

Controle, snelheid en comfort!

 

De details van dit model lezen als een frameverlanglijstje: mechanisch gevorm 6061 aluminium buizen, double butting, IS rembevestiging op de chainstay, interne kabelgeleiding, PressFit bottom bracket en een tapered balhoofdbuis. Alles zorgt ervoor dat nul procent van jouw kracht verloren gaat en dat alle stuurmanoeuvres direct worden overgebracht naar de paden - en dat met een ongelooflijk laag gewicht.Naast het superlichte frame (met interne kabelgeleiding) is deze o.a. voorzien van de geroemde XT 2x11 versnellingsgroep, een Fox 32 Float geveerde voorvork en Schwalbe Tough Tom & Rapid Rob banden. Controle, snelheid en comfort!