B2BIKE fietsleasing

Fietsleasing

Bij B2Bike specialiseren we ons in fietsleasing en fietsaankoop voor bedrijven. Hoe zou het zijn, mocht u een fiets naar keuze kunnen aanbieden aan uw werknemers en dit volledig kostenneutraal voor u als werkgever? B2Bike begeleidt uw bedrijf van A tot Z bij het realiseren van het ideale fietsplan! Wij zorgen voor maximale ontzorging en bieden een sterk netwerk aan partner fietsenwinkels, deskundig advies, een persoonlijke aanpak en onze handige tools.
 

Een fietsplan zonder zorgen

B2Bike vormt uw toegang tot een sterk nationaal netwerk van zelfstandige, lokale fietsenwinkels. Zo kunnen uw werknemers rekenen op een breed gamma mooie fietsen met lokale service. Daarnaast bundelen we desgewenst ook onderhoud, verzekering, pechhulp en fietsstallingen tot één handig pakket.

De fietsen kunnen aangeboden worden in fietsaankoop of in fietsleasing, waarbij we kunnen werken via uw (auto)leasingpartner. In elk geval krijgt u zekerheid en een eenvoudig beheersbaar budget. Zo kan uw bedrijf zich volop op haar kernactiviteiten blijven concentreren.

Persoonlijke aanpak

Wij zorgen voor een knallende lancering van uw fietsplan en enthousiasmeren de werknemers met een kick-off infosessie ter plaatse waarbij ze direct een leuke greep uit het aanbod fietsen kunnen testen.

Onze tools

Dankzij onze handige tools volgt u als werkgever gemakkelijk het volledige proces op.

  • Met onze Dealapp wordt in de fietsenwinkel onmiddellijk de leaseprijs én de bruto loonruil voor de werknemer gesimuleerd, op basis van bedrijfsspecifieke parameters en de persoonlijke fietskeuze. Is de werknemer overtuigd? Met één druk op de knop stuurt de fietsenwinkel ons de offerte van de werknemer door.
  • De offertes van uw werknemers kunnen online door u worden goedgekeurd.
  • Via een gepersonaliseerd dashboard krijgt u inzicht in de cijfers van uw fietsplan. U volgt gemakkelijk de status van de fietsoffertes op en beschikt over handige statistische gegevens van de fietsvloot.

Advies

Een fietsplan, hoe begin je daar nu aan? Geen zorgen, bij B2Bike beheersen we zowel de theorie (analyse, fiscaliteit en organisatie) als de praktijk (levering, beheer en dienst na verkoop). Vragen over uw fietsplan, organisatorisch, fiscaal of technisch? De kans is reëel dat wij het antwoord zo klaar hebben liggen, omdat we de vraag al tegenkwamen bij eerdere projecten.

Het opzoeken en samenvatten van de regelgeving hebben we bij B2Bike al voor u gedaan. Misschien wil u een subsidie-dossier indienen of een mobiliteitsplan opstellen. U kan bij B2Bike terecht voor onder andere afstandsanalyse woon-werk, bevraging van uw personeel over het huidige mobiliteitsgedrag,… Met enkele efficiënte analysetools geven we u snel zicht op de afstanden (via fietsbare route) en het verplaatsingsgedrag van uw werknemers. Dit helpt om in een vroeg stadium het budget in te schatten en zowel de nulsituatie als uw doelstellingen te kwantificeren.

Ook veiligheid is een vaak terugkerend aandachtspunt. Cruciaal daarbij is een veilige fietsroute. Wij stippelen die uit voor elke medewerker.