Service & Garantie

In onze werkplaats gebeurt het.

Voor zij die opzoek zijn naar een uitgebreid assortiment, vakmanschap en top service bent U bij Fietsen Saman aan het juiste adres. Met drie vestigingen in de Noorderkempen garandeert Fietsen Saman U een ongekende service over een uitgestrekt gebied.​ Verwacht dan ook niets minder dan een waaier aan A-merken en gebruik van originele onderdelen. Ons vakkundig opgeleid personeel deelt graag hun kennis, advies en de in 25 jaar opgebouwde ervaringen. Klant is koning en dat allemaal met een glimlach!

 

"​De 7 die u verwacht" voor zorgeloos fietsplezier!

 
1. Correcte prijskwaliteit verhouding
Kwalitatieve producten en ondersteuning waar U geen Euro teveel aan uit geeft, gekoppeld aan een uitgebreide garantie en zekerheid.
 
2. Voor aankoop een gratis proefrit
Zet ons deskundig advies om in de praktijk en laat uw ervaring bevestigen dat U de juiste fiets heeft gekozen! Maak dus zeker voorafgaand aan uw uiteindelijke keuze een proefrit op de gewenste fiets. 
 
3. Zadelomruilgarantie
Zadelpijn mag met de komst van uw nieuwe fiets geen onderdeel uitmaken van uw favoriete fietstochtje. Na enkel ritten komt U er vrij snel achter of de vorm en zachtheid U ligt. Indien U onverhoopt niet tevreden bent met het standaard zadel kan u deze binnen de gestelde termijn alsnog ruilen. 

4. Niet goed? zonder problemen geld terug.
Bent U echt niet tevreden met uw aankoop dan krijgt U zonder problemen uw geld terug mits uw aankoop onbeschadigd/niet gebruikt is natuurlijk. Verder moet de aankoop in originele verpakking en onbeschadigd aangeboden worden. Voor verdere bepalingen hieromtrent kunnen wij U uitgebreid voorlichten.
 
5. Bij elke fiets een passend service en onderhoudspakket.
U wil toch ook dat uw fiets als nieuw blijft? Bij Fietsen Saman nemen wij onderhoud dan ook bijzonder serieus. Vandaar dat wij U Gratis bij elke fiets een passend onderhoudspakket op maat aanbieden. Dit gaande van minimum één gratis onderhoudsbeurt tot een tal van extra bijkomende voordelen. Check welk pakket er voor U klaar ligt.
 
6. 24 uur service
Wij streven er naar elke fiets binnen de 24 uur rijklaar, goed afgemonteerd en afgesteld te maken.
 
7. Kwaliteitsgarantie op alle reparaties
Vakmanschap en kwaliteit voorop! Onze speciaal opgeleide mensen zijn uitmuntend in hun vak en delen graag hun liefde voor de fiets. Als professionele organisatie bieden wij U dan ook de zekerheid van een prima afgestelde en gerepareerde fiets.

Nog vragen of bijkomend advies? Spring gerust even binnen in één van onze drie vestigingen en ervaar de Fietsen Saman beleving uit de eerste hand.