E-bikes

VOOR EEN VRIJWEL ONZICHTBAAR EN ALTIJD WIND MEE GEVOEL!


 


De keuze van de juiste elektrische fiets begint bij Fietsen Saman. Met ongetwijfeld het meest complete gamma uit uw regio, zijn we overtuigd dat we fietsen voor U nog leuker maken. Of U nu voor dat extra duwtje in de rug, de ideale partner voor een vlot woon/werkverkeer of sportieve topprestaties kiest, we geven U graag een passend en deskundig advies. We koppelen uw wenslijstje aan specifiek geselecteerde A-merken met aansluitend een alles bevestigende testrit. Ervaar uit eerste hand de prachtinnovatie uit fietsland en hou er met Fietsen Saman de vaart altijd moeiteloos in!

 


  


WELKE ELEKTRISCHE FIETS PAST nu BIJ JOU?


Ziet u door ons uitgebreid gamma de bomen door het bos niet meer?
Kunnen we best in komen. Bij het kiezen van een elektrische fiets komt immers veel kijken.
Het belangrijkste van een  e-bike is het comfort. Maar wat bepaalt nu het comfort van een elektrische fiets en welke e-bike past dan het beste bij jouw wensen?

Stel U alvast volgende simpele vragen en U zal zien dat deze U al aardig op weg zetten naar uw perfecte elektrische fiets. 

Wat voor model wenst U?
Waarvoor gaat u de E-bike gebruiken?
In wat voor landschap?
Waar wil U de motor?
Hoe snel wil U rijden?
Hoe lang fietst U per keer?
Hoeveel rijcomfort wenst U?

Onderstaand objectief filmpje geeft U alvast een perfect overzicht van de mogelijkheden op elektrisch fiets gebied.
Van resterende twijfel helpen we U in onze filialen graag af. Ervaar uit eerste hand onze expertise als grootste E-Bike specialist uit uw regio.
U bent altijd meer dan welkom met al uw vragen!