Even voorstellen


 
 
Theo Saman   Zaakvoerder
Toen ik op jonge leeftijd aan de 'fietskes' zat te sleutelen, had ik nooit gedacht dat ik, samen met mijn medewerkers, 40 jaar later dit zou bereikt hebben nl. drie succesvolle zaken op een as van 50 km in de Noorderkempen. Met een super team achter mij, probeer ik de filialen zo goed mogelijk te leiden. 'Fietskes maken' doe ik nu niet meer, want daar heb ik gespecialiseerde mecaniekers voor, maar ik krijg nog steeds een warm gevoel als ik er ff eentje uit de nood geholpen heb in de werkplaats, of iemand op een fiets van de 'Saman' zie rondrijden.
 

Ilse Schrickx   Medezaakvoerder
Enkele jaren geleden heb ik mijn job in het verzekeringswezen achtergelaten om mijn man zijn passie te volgen en ons team te versterken. Ik hou me vooral bezig met de administratie, het personeel en uiteraard maak ik graag tijd om klanten te helpen bij het kiezen van hun nieuwe wieleroutfit of accessoire.

Giovanni Saman  Medezaakvoerder
Ik ben opgegroeid tussen de fietsen, dus was het voor mij evident dat ik mijn pa zijn droom ook ging voortzetten. Sinds de opening van ons filiaal in Sint-Lenaarts kan je mij daar steeds vinden. We kregen het voorrecht om daar de eerste flagship store van  Merida in België te worden, maar we hebben ook een héél uitgebreid gamma van andere merken.
Verkopen is mijn passie, dus groot of klein, jong of oud, ik word er nog steeds happy van als ik de klanten met een stralende glimlach zie buitenrijden.

Wesley Wouters  Verantwoordelijke werkplaats Sint Lenaarts
Sinds twee jaar versterk ik het Saman team, en hou ik de winkel in Sint Lenaarts mee draaiende. Vooral de werkplaats heeft geen geheimen voor mij. Je kan bij mij voor alle herstellingen terecht, zowel sportief als stadsfietsen, maar onze specialisatie is zeker de E-bike technologie waar we constant in bijscholen. Uiteraard vind je me ook regelmatig op de winkelvloer, waar ik graag mee bijspring en de mensen bijsta bij hun keuze naar de juiste fiets.

Jens Van Oers   Winkelverantwoordelijke Essen
Toen we vijf jaar geleden tegen de nederlandse grens onze winkel openden, kreeg ik de taak op mij om dit filiaal in goede banen te leiden. Ik kwam uit een heel andere sector, dus was dit een hele uitdaging. Ondertussen heeft de fietswereld geen geheimen meer voor mij! De nieuwste snufjes en trends, ik focus me erop en probeer ons op die manier te onderscheiden van de doorsnee fietsenwinkel.

Renzo Hagenaars  Verantwoordelijke werkplaats Essen
Wanneer je de werkplaats in Essen binnenstapt, kom je mij (de enige Nederbelg uit het team :-)) gegarandeerd tegen. Met mijn tonnen ervaring in de fietsbranche mag ik me toch wel dé specialist noemen in het bouwen van exclusieve racefietsen. Uiteraard doe ik ook herstellingen aan alle andere fietsen. Mijn collega's noemen mij 'de chouchou' vd nederlandse klanten; blijkbaar ben ik nogal geliefd bij onze Noorderburen.

Ditmar De Nef  Winkelverantwoordelijke Wuustwezel
Al acht jaar lang kan je mij vinden in de winkel van Wuustwezel. De werkplaats heb ik er ondertussen verlaten, en nu zorg ik ervoor dat de winkel in orde is en dat de mensen een goeie en degelijke uitleg krijgen bij de aanschaf van hun fiets. Wegens het grote aanbod dat er is, vind ik het héél belangrijk dat de mensen goed geïnformeerd zijn. Fietsen Saman staat al jaren bekend voor een goede service, en ik ben tevreden dat ik al zolang mijn steentje daaraan heb bijgedragen en in de toekomst nog kan doen.

Marco Michiels  Verantwoordelijke werkplaats Wuustwezel
Ik moet mijn mannetje staan in de werkplaats die al het langst bestaat, dus heb door de vele klanten een heel drukke job. Fietsen repareren, nieuwe fietsen monteren, meehelpen in de winkel en uiteraard onze stagiaires, weekend- en vakantiehulp mee bijscholen in onze gespecialiseerde werkplaats. Regelmatig volgen wij met ons team nog bijscholingen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op gebied van race, mtb en E-bike. Zo blijf ik steeds up-to-date en blijft het een boeiende job!

Michiel Breugelmans Verantwoordelijke werkplaats Essen
De nieuwste aanwinst van het Fietsen Saman Team. Aan enthousiasme bij hem geen gebrek! Als jongste telg van de bende bewust voor het vak van fietshersteller gekozen om van zijn hobby zijn beroep te maken. Hij heeft het "fingerspitzengefühl en deelt dezelfde passie voor techniek. In zijn korte tijd hier kunnen we wel degelijk stellen dat zijn inzet en leergierigheid hem tot een volwaardig lid van de Fietsen Saman familie maakt.