Flyer uitgelichtDe flyer FILOSOFIE zit in ons dna

Flyer Visie
FLYER zag als één van de eerste het nut van elektrisch fietsen. Voor de komende jaren voorziet FLYER een verdere verbreding van de markt voor elektrische fietsen. Naast de reeds bestaande groep van recreatieve fietsers die de elektrische fiets omarmd heeft, als middel om hun actieve vrijetijdsbesteding te intensiveren, zullen ook forenzen, gezinnen en scholieren de elektrische fiets in toenemende mate gaan inzetten om in hun dagelijkse mobiliteitsbehoefte te voorzien. FLYER is volledig gericht op de behoeften van haar klanten en handelspartners. Alle producten worden gekenmerkt door een klantgerichte toegevoegde waarde in termen van voordelen, een hoog niveau van functionaliteit en innovatieve diensten. Ons doel is om vanaf het begin onze klanten en partners van de beste Zwitserse kwaliteit te voorzien, om betrouwbaar te zijn in termen van onze producten en diensten en om op te vallen door middel van hoogwaardige diensten.

Flyer Missie
FLYER wil mensen stimuleren om in beweging te komen en een optimale fietsbeleving laten ervaren. Ongeacht of men liever sportief, ter ontspanning of in het stadsverkeer onderweg is, biedt FLYER een geheel eigen e-bike die comfortabel en betrouwbaar is. Perfect afgesteld op de wensen en behoeften van de klant, zodat diegene altijd en onder alle omstandigheden flexibel en mobiel is. Daarmee kan onze klant altijd veilig, comfortabel en milieuvriendelijk de gewenste bestemming bereiken.

‘‘Mensen stimuleren om in beweging te komen en hen een optimale fietsbeleving geven’’

Wat maakt van Flyer het beste wat er op de E-bike markt te vinden is?
Het productassortiment ontwikkelt FLYER zelf zodat verzekerd is dat de producten perfect aansluiten op de behoeftes van haar klanten. Dit doen wij niet alleen met onze eigen medewerkers die een passie voor fietsen hebben, maar ook middels een exclusief dealernetwerk, Wij als Fietsen Saman hanteren deze zelfde waarden in hun bedrijfsvoering, zodat naast een hoogwaardig product ook de kwaliteit van de service optimaal is.

De FLYER e-bikes kenmerken zich door kwaliteit, comfort, betrouwbaarheid en innovatie. Deze kenmerken vertalen zich in prestaties, een hoge mate van functionaliteit en innovatieve diensten, waarbij de modernste rijwieltechnologie toegepast wordt. Ons doel is om klanten en partners te voorzien van de beste Zwitserse kwaliteit. Deze merkwaarden/kerncompetenties komen terug in onze producten. Hieronder een nadere toelichting:

Segmenten
FLYER heeft haar collectie e-bikes verdeeld in logische categorieën die naadloos aansluiten bij het gebruik:

Tour: De FLYER Tour e-bikes zijn ideaal voor dagelijks gebruik en of lange fietstochten. Kenmerkend aan de FLYER toerfietsen is dat ze over een maximaal comfort, een rechte zithouding en zeer hoge stabiliteit beschikken. Grote afstanden worden afgelegd met een minimale krachtsinspanning.
Urban: De FLYER Urban e-bikes kenmerken zich door een modern en sportief ontwerp passend bij de stedelijke dynamiek. Met de FLYER Urban e-bike wordt een bestemming snel op een milieubewuste en sportieve manier bereikt. Ideaal voor woon- en werkverkeer.
Mountain: De FLYER e-MTB’s zijn ontworpen om de meest extreme en  moeilijke terreinen met gemak de baas te zijn. Ze veranderen zelfs het meest  onmogelijke traject tot een persoonlijk speelterrein.
High Speed: De FLYER High Speed serie voor wie het in snelheid allemaal net wat vlotter mag gaan over een langere afstand dan de tot 25km/u begrensde Urban Serie