Gazelle uitgelicht

Gazelle "Ultimate" E-bikes

Elke Gazelle Ultimate geeft je zin in fietsen door de perfecte combinatie van lichte fietsen, slim naadloos design, gekende gazelle kwaliteit en krachtige motoren. Bij Fietsen Saman trekken we bij Gazelle dan ook maar wat graag de kaart van de Ultimate reeks.

Met gemak elke dag naar het werk en terug? Of juist relaxed toeren in het weekend? Er is een elektrische Gazelle Ultimate voor elk type gebruik.


 De troeven van een Gazelle Ultimate:

  Bent u klaar voor een optimale rijbeleving?


Bij Gazelle streven wij ernaar onze fietsen zo licht mogelijk te maken. Met de Gazelle Ultimate fietsen gaan wij hierin nóg een stap verder. Het hoogwaardige assortiment koppelt sportiviteit en snelheid aan superieur comfort dankzij de lichtgewicht high end frames.De aluminium Gazelle Ultimate frames zijn gemaakt van lichtgewicht en sterk 7005-T6 double-butted aluminium. Dit maakt het mogelijk het gebruik van aluminium nauwgezet te doseren. Zo is het frame extreem licht waar mogelijk en supersterk waar nodig. 

Het toepassen van innovaties in design en styling is de rode draad in de Ultimate collectie. Toepassingen zoals ‘Smooth - & handpolished welding’ zorgen er voor dat framebuizen naadloos in elkaar over lopen en de lasnaden niet meer zichtbaar zijn. De door het frame lopende kabels benadrukken de strakke lijnen en bieden tevens maximale bescherming tegen invloeden van buitenaf. Door nauwe samenwerking met toppartners zoals Shimano, Bosch, Magura, Curana en Continental worden de onderdelen perfect in de fiets geïntegreerd. Met ultiem rijcomfort en een strak uiterlijk als resultaat.

 


Moeiteloos fietsen met Bosch

 

Moeiteloos fietsen met de krachtige en robuuste Bosch middenmotor. Door de lage plaatsing van de middenmotor heeft elke Gazelle Hybride met een Bosch middenmotor een uitstekende wendbaarheid en wegligging. De krachtige robuuste Bosch middenmotor is ideaal voor zowel de dagelijkse tocht als op lange afstanden. Niet alleen op vlak, maar ook op heuvelachtig terrein zit u met het koppel van 48 Nm voor de Active Line of de 60 Nm sterke Performance Line op rozen.  De Hoogwaardige elektronica met verschillende sensoren zorgt voor een unieke, nieuwe beleving van elektrisch fietsen

 

 Geavanceerde displays

De displays op de elektrische Gazelle Ultimates hebben vele functionaliteiten. U kunt bijvoorbeeld de resterende actieradius, uw snelheid en de afgelegde kilometers aflezen. Met de praktische handvatbediening regelt U met een simpele druk op de knop de trapondersteuning. Voor het meenemen van de fiets aan de hand, is er een ingebouwde ‘walk-assist’ tot 6 km/u.
Het nieuwe Nyon display, dat wordt geïntroduceerd op de Ultimate T2i HM, voegt hier een aantal revolutionaire functionaliteiten aan toe. Zo wijst Nyon U de weg terug naar huis (via GPS) en kunt u de trapondersteuning heel nauwkeurig op uw persoonlijke behoefte instellen.