Fietskleding

 


"AN UNFAIR ADVANTAGE"

Wie kent nu niet het rode logo met de schorpioen?! Wielergrootheden als Fausto Coppi, Gino Bartali, Eddy Merckx, Greg LeMond,.. gingen U reeds voor. De creaties van Castelli liggen meer dan ooit aan de basis van de huidige generatie fietskleding. Hun handelsmerk: innovatie gericht op het leveren van top prestaties met als uithangbord het Rosso Corsa label. Het Rosso Corsa label binnen het Castelli gamma, brengt het beste van het beste samen. Om het Rosso Corsa label te verdienen moet een kledingstuk een innovatieve doorbraak betekenen voor de fietser. Elk van de artikelen die dit label dragen, zijn ontwikkeld vanuit een fanatieke passie voor de fiets. Ze zijn het resultaat van keihard werken zonder enig compromis, met als enig doel: betere prestaties leveren.
Bij Fietsen Saman treft u een compleet gamma Castelli kleding en accessoires aan. In onze drie filialen weten we, zowel de prijsbewuste toerfietser als zij die naar maximale prestaties op zoek zijn, de juiste kleding aan te meten.
 
 

 

Sealskinz sokken, handschoenen, mutsen en overschoenen zijn 100% water- en winddicht, warm en ademend.
De unieke Porelle-technologie houdt het water buiten en zorgt voor een actieve afvoer van transpiratievocht. Het gebruik van merinowol zorgt voor extra isolatie en comfort. In koude en natte weersomstandigheden kan je genieten van je tocht of training en blijven je handen en voeten warm en comfortabel met Sealskinz.
De Sealskinz producten zijn nauwaansluitend. Daardoor voelen de waterdichte sokken net als gewone sokken en behoudt U met de waterdichte handschoenen een optimaal comfortabel gevoel

  • 100% water- en winddicht
  • Warm en ademend
  • Comfortabel en nauwaansluitend