Mountain bikes

Mountainbikes hebben een speciaal plekje in het hart van Fietsen Saman. De fiets die je mee op avontuur neemt over de snelste trails, de steilste afdalingen en tot de hoogste bergtop. Deze alleskunners hebben de laatste jaren misschien wel gezorgd voor de meeste innovatie en vernieuwingen op fietsgebied. De bezetenheid van onze medewerkers, die met passie biken, werkt aanstekelijk. Zij zijn steeds op zoek naar de nieuwste dingen, het lichtste materiaal, de beste afstelling, ... Maar zeker ook naar alles wat daar verder bij hoort zoals kleding, helmen, schoenen en allerlei accessoires.
Over de verscheidenheid aan MTB's delen zij graag hun inzicht. Meedenken om met U tot een juiste beslissing te komen. Alles begint bij een analyse van je gebruiksdoel, je intentie, je eisenpakket, je smaak, je budget. Een correcte vertaalslag aan de hand van het Body Scanning CRM Systeem geeft de doorslag van fiets geometrie in functie van uw fysieke afmetingen en garandeert U "uw persoonlijke beste fiets". 
Fietsen Saman staat meer dan eens voor passie, kwaliteit, topmateriaal, klantentevredenheid en service op maat! Kom gerust langs voor advies, een herstelling of een vrijblijvend bezoek. Kijk hieronder alvast welk profiel U het best past.
Toertocht addict
De racefiets ruilend voor een heerlijk intermezzo op zondagochtend. Een deken van opstijgende dauw begeleid je door de weilanden naar de rand van het bos waar de karsporen worden achtergelaten voor slingerende paden met korte nijdige hellingen. Na een korte stop de innerlijke mens weer aansterkend, klaar om verder te ploegen door het mulle zand of te slalommen rond de modderpoelen. De uitgelezen gelegenheid om je uit te leven met je fietsvrienden en af te zien op een gezonde manier.


 
Marathon rijder
Je behendigheid en je snelheid zijn gegroeid. Je MTB voelt stilaan aan als een verlengstuk van jezelf en nu pas merk je hoe belangrijk het kiezen voor een premium-merk mountainbike is. De perfecte balans, precies stuurgedrag en een maximale overbrenging van kracht worden gekoppeld aan direct schakelgedrag en optimale remkracht. Het technisch vernuft van een nieuwe XC carbon hardtail of het comfort van de ware race-fully schreeuwt naar een nieuwe uitdaging en het verlengen van je grenzen. U zit goed in uw vel en uw stylishe fietskleding voelt aan als een tweede huid. Laat die marathon in de Ardennen maar komen!

 
 
All Mountain specialist
Smalle slingerende singeltrails brengen je naar ongekende hoogtes. Grip is wat je hier nodig hebt! De ruige ondergrond bezaait met scherpe stenen is een ware beproeving voor uw banden kwaliteit. Tubless "is the way to go" voor de ideale drukverdeling. Even genietend van het prachtige uitzicht maak je je klaar om de afdaling in te zetten. Het belang van iets meer en op uw gewicht ingestelde veerweg, word je al snel duidelijk. De vaart zit er al snel in en uw gezonde dosis aan lef komt nu wel echt van pas. De opeenvolging van obstakels is een ware beproeving voor rijder en fiets, de voldoening immens!
 

ONZE MOUNTAIN BIKE MERKEN


      
 


Check ook onze up to date pagina met nieuwe race- en mountain bikes!