NINER uitgelicht

 

"It’s more than just a name. It’s our passion.
The 29” wheeled bike is our one and only love, our heart and soul out there on the trail."

 

Waar voorheen amper iemand geloofde dat 29 de toekomst was laat staan de MTB industrie domineren, zette Niner zich 100% in voor een wielmaat waar zij en ook wij in geloofden. Fietsen Saman is dan ook vanaf de introductie trots verdeler van dit tot in de cultstatus verheven merk. Niner staat voor prachtig gevormde frames met gewaagde kleurenschema's, bijhorende onderdelen (zadel, zadelpen, stuur en stuurpen in Niner design in verschillende kleuren), innovatieve ontwerpen (unieke vast voorvorken, CVA suspension, ...), exquise rijkwaliteit en vooral veel passie en verafgoding van de mountainbike. 

 

Ben je klaar voor een nieuwe ervaring...?! Wees u zelf er dan van bewust: niets is standaard bij Niner, We begeleiden u graag in de keuze van frame tot elk zorgvuldig door u uitgekozen onderdeeltje om uw unieke droombike samen te stellen. Let op! Wij zijn bezeten van Niner en dit virus is uiterst besmettelijk! Het zal voor het leven door u aderen stromen, zet alle zintuigen op scherp en doet uw hart onvermijdelijk sneller slaan. Passie in zijn puurste vorm is niet dodelijk enkel verslavend!

 
 

Het Niner verhaal mag dan wel beginnen als u langst de kassa passeert het eindigt niet als u bij ons de deur uit loopt. We dompelen u onder in de Niner gemeenschap. Overal waar u gaat (op u locale single track, marathon event, epische tocht,...), zal uw Niner eenmaal de neiging hebben om gesprekken te genereren, hoofden te doen draaien en een glimlach op menig gezicht te toveren. Wees gerust u heeft de juiste fiets gevonden, zal u thuisvoelen en kan altijd terugvallen op een solide garantie afhandeling.

  


FIETSEN SAMAN NINER BUILDS