Racefietsen


Bent U een recreant of competitie beest? Bij Fietsen Saman bent U aan het juiste adres. Een uitgekiend gamma van topmerken, gaande van de volbloed racer tot de prijsbewuste toerder. Onze gepassioneerde verkopers leggen U graag de verschillen uit tussen de materialen, de geometrie en de verschillende merken. Een persoonlijk op maat samengestelde fiets naar ieders profiel en budget en dit alles met een gratis millimeter afstelling met behulp het CRM BODY-SCANNING systeem.
Kijk hieronder alvast welk profiel U het best past. 

NEED FOR SPEED

Voor hij/zij die van snelheid houdt met een fikse portie grinta, full speed de bocht neemt of op dynamische wijze een afdaling inzet. Je bent een beest die elke gril van moeder natuur trotseert, zweeft over elke tegendraadse Vlaamse kassei en al dansend de hoogste kollen bedwingt. Aandacht schenkend aan elk detail van zijn/haar kleding die aanvoelt als een tweede huid, zijn/haar spieren ondersteunt en zorgt voor de broodnodige ventilatie. 

Voor U zijn de frames weggelegd met een ware race geometrie. Iets dieper zittend om net dat extra secondtje te pikken. Het verbluffende lijnenspel van het naadloos monococ frame met de juiste verhouding aan comfort, stijfheid en aerodynamica tilt U onbetwist naar een hoger niveau. Een afmontage op maat met naar wens een volledig uit carbon opgetrokken velgje en uiteraard de bijhorende betere groep; ieder wielerhart zou voor minder sneller gaan slaan.

COMFORT TOERDER

U kijkt uit naar de zondagochtend om te genieten op de racefiets. Het lengen van de dagen geeft U vleugels met een avondrit als perfecte afsluiter van de dag. Heerlijk toeren met of zonder navigerende fietscomputer. In clubverband samen met een groep vriendinnen, vrienden of gewoon heerlijk even alleen je hoofd leeg maken. De vrije natuur roept. Het lijkt erop alsof de wereld er even voor jou alleen is!

Onderweg stoppen voor koffie en afsluiten met een lekkere trappist!! Lekker opscheppen op het terras hoeveel je nog wel over had en hoe comfortabel je nieuwe fiets wel niet is. Kriebelt het als nog naar sensatie en mag het wat meer zijn? Kan ook! Als wielertoerist op je snelle comfortabele endurance fiets daags voor de ronde van Vlaanderen uw idolen achterna in de cyclo. Nog wat power over?! Bedwing de mooiste cols zoals de Mont Ventoux en de alp d’huez.

ONZE MERKEN 

   

 

Check ook onze up to date pagina met nieuwe race- en mountain bikes!