Pinarello Dogma F10 DISC frame - BOB "917" - 44cm

Beschrijving

PINARELLO DOGMA F10 DISC

 
De dogma F10 reeks mag met recht en rede de referentie voor gans de race industrie genoemd worden! "Sky" is the limit, beter... bestaat niet!
Voor de Dogma F10 heeft Pinarello alles uit de kast gehaald om de succesvolle Dogma F8 te verbeteren en nogmaals een nieuwe referentie neer te zetten.
Deze missie is meer dan geslaagd en om tevens aan de groeiende vraag van superfietsen met meer remvermogen te voldoen, heeft men van deze briljante F10 ook een Disc variant gemaakt.

Alles wat je van de F10 doet houden met toevoeging van flat disc remmen en een 12mm voor- en achter steekas. Dit betekend een verwaarloosbare toevoeging aan gewicht voor de reeds super lichte F10 met een maximum aan remvermogen en een aanzienlijk verbeterde veiligheid. Wij zijn alvast de mening toebedeelt dat de keuze voor een disc variant een zinvolle investering is voor de toekomst.

Pinarello Dogma F10 DISC frame - BOB "917" - 44cm

Pinarello Dogma F10 DISC frame - BOB "917"
5.090,
Reserveer direct
 
Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om de fiets te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer de fiets voor u gereed staat.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken