Sparta uitgelicht


Terecht de trendsetter in de wereld van
de E-bikes te noemen?


Sparta, het merk dat de eerste elektrische fiets uitbracht in 1998 mag uiteraard niet in het uitgebreide gamma van Fietsen Saman ontbreken. Sinds zijn introductie is Sparta het merk dat het vaakst in de prijzen is gevallen en de basis vormt voor de elektrische fiets die we vandaag de dag kennen. Door het voortdurend introduceren van zinvolle en betrouwbare innovaties merken we dat steeds meer mensen de voordelen van elektrisch fietsen ontdekken. Met het meest uitgebreide gamma is er bij Sparta dan ook een passende e-bike voor ieders behoefte. Of het nu gaat om bijvoorbeeld de dagelijks korte ritten in de stad, de ritten naar school of om de recreatieve fietstochten in het weekend. Er zijn zelfs leuke, hippe, trendy modellen waarmee je gezien wilt worden en elektrische fietsen waarmee je tot 45km per uur kunt rijden. Bij Sparta ben je in balans met uw fiets. Ideaal als gezond en groen alternatief voor de auto om bijvoorbeeld naar het werk te rijden!

klik hier voor de ganse Sparta E-Bike collectieHULP NODIG BIJ UW KEUZE...?

De eerste vraag die U uzelf moet stellen is welk comfort U wenst. Bij Sparta onderscheiden we hiervoor maar liefst 3 systemen om aan ieders wens te voldoen. Het elektrisch systeem vormt immers het kloppend hart van de elektrische fiets en bepaalt in grote mate het rijcomfort dat je ervaart. 

✓  De E-motion serie

Biedt een aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding. Dit houdt in dat ze een prettig rijgedrag biedt voor een relatief lage prijs. De e-bikes met E-motion technologie zijn veelzijdig en gemakkelijk te bedienen. Het E-motion systeem wordt door Sparta toegepast in fietsen met voorwielmotoren en middenmotoren. Tevens heb je bij alle E-motion modellen accukeuze waardoor je zelf je actieradius kunt bepalen. De garantie op E-motion is uit te breiden tot 5 jaar.

 
✓  De ION® serie

Is intelligent en dat biedt vele voordelen. De slimme software kan de aandrijving voortdurend verbeteren, ook al heb je de fiets al enige tijd in bezit. In combinatie met de geavanceerde trapkrachtsensor biedt het ION® systeem het hoogst mogelijke rijcomfort. Het ION® systeem vind je terug in fietsen met een voorwielmotor, middenmotor en achterwielmotor. De voor- en achterwiel aandrijving van de ION® technologie is bovendien volledig geruisloos. Bij alle ION® modellen kan je zelf de accu inhoud kiezen waardoor je zelf je actieradius kunt bepalen. De garantie op ION® is uit te breiden tot 5 jaar.

  

✓  De Bosch serie

Staat bekend om zijn middenmotoren. De aandrijving van deze motoren wordt bepaald via een trapsensor. Hierdoor reageert Bosch nauwkeuriger op je geleverde trapinspanning dan bijvoorbeeld het E-motion systeem. Het Bosch display is voorzien van een mini-USB-poort voor het bijladen van bijvoorbeeld je smartphone. Het display is bovendien te vervangen door het Nyon display waarmee een koppeling met je smartphone mogelijk is en je gebruik kan maken van onder meer navigatie.

De Sparta Bosh serie, deze moet je gezien of getest hebben, vooraleer U uw beslissing neemt